Απεργια Πλοια : Apergia Sta Ploia Stis 23 24 Febroyarioy Ti Zhtoyn Oi Naytergates Newsbomb Eidhseis News / 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο:

Απεργια Πλοια : Apergia Sta Ploia Stis 23 24 Febroyarioy Ti Zhtoyn Oi Naytergates Newsbomb Eidhseis News / 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο:. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο:

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική.

Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Sportime Gr
Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Sportime Gr from www.sportime.gr
Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα.

Demena Ta Ploia Stis 26 Noembrioy 24wrh Apergia Ths Pemen H Ka8hmerinh
Demena Ta Ploia Stis 26 Noembrioy 24wrh Apergia Ths Pemen H Ka8hmerinh from www.kathimerini.gr
Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της.

Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα!

Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις. Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24.

Demena Shmera Ta Ploia Sta Limania Apo Thn Apergia Ths Pno
Demena Shmera Ta Ploia Sta Limania Apo Thn Apergia Ths Pno from i1.prth.gr
Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου.

Χωρίς πλοία στη μέση της τουριστικής περιόδου θα μείνουν τα λιμάνια σήμερα, τετάρτη 3 ιουνίου, καθώς η πνο κήρυξε απεργία.

Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα.

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε απεργια. Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής.

Posting Komentar

0 Komentar